Ziua Armatei marcată astăzi şi la Botoşani (foto)

ziua-armatei-marcata-astazi-la-botosani-foto

Vineri, 25 octombrie 2013, cu prilejul sărbătoririi Zilei Armatei României, militarii din garnizoana Botoşani au participat la un ceremonial militar şi religios cu depuneri de coroane şi jerbe de flori.

Potrivit programului activităţilor, între orele 10.00 şi 11.00 au fost depuse coroane şi jerbe de flori pentru comemorarea eroilor Armatei României la Monumentul Eroilor Botoşăneni din cel de-al Doilea Război Mondial, situat în intersecţia dintre strada Cuza Vodă şi Calea Naţională.

Concomitent s-a depus câte o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea 1 şi Monumentul „General Gheorghe Avramescu” din Piaţa „General Gheorghe Avramescu” Botoşani, de către reprezentanţi ai U.M. 01189 şi U.M. 02516 Botoşani.

În data de 24 octombrie, la ora 14.00, la Cercul Militar din Botoşani, a avut loc si un simpozion dedicat Zilei Armatei României.

În continuare vă prezentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-10-25 ZIUA ARMATEI ROMANE) de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.