Workshop foto la înălţime în premieră pe acoperişul Uvertura Mall (foto-video)

workshop-foto-la-inaltime-acoperisul-uvertura-mall-foto-video

Fotograful Ghenadie si-a reluat seria de workshop-uri la Uvertura Mall de data aceasta intr-un loc mai aparte si anume pe acoperisul Uvertura Mall. Sambata, 9 noiembrie de la ora 15.00, iubitorii de forografie din Botosani au avut ocazia de a lua parte la un atelier ce a avut ca indrumator pe cunoscutul fotograf Ghenadie Prisacaru.

“Dupa partea introductiva cei prezenti au urcat pe acoperis de unde in premiera au avut ocazia sa fotografieze orasul. A fost o ocazie unica de a ne afla cu aparatele foto pe cea mai inalta cladire din municipiu.” a declarat fotograful.

O parte din fotografiile cele mai reusite au fost deja publicate pe pagina de facebook Uvertura Mall unde botosanenii vor avea ocazia pana vineri sa le voteze cu un like si astfel vor alege la cine se vor duce premiile puse in joc. Premiul cel mare il va primi cea mai like-uita panorama (tema concursului) iar premiul de popularitate il va primi cea mai like-uita foto in general.

VEZI SI:

Cei care vor dori ca pe viitor sa participe si ei la astfel de ateliere pot intra in grupul de facebook special creat pentru a fi la curent de fiecare data cand o astfel de activitate se va mai organiza. Ghenadie Prisacaru nu este la prima astfel de actiune in fata botosanenilor pasionati de fotografie. Acestia au avut ocazia prin aceste workshop-uri organizate la mall sa fotografieze cu propriile aparate, sa-si insuseasca cunostinte sau chiar sa puna intrebari si sa experimenteze pe loc cele invatate.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Sursa Foto: Facebook

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-10-19 GHENADIE MALL) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.