Tot mai mulți botoșăneni atrași de Centrul Vechi (foto-video)

startul-sarbatorilor-de-iarna-centrul-vechi-botosani-foto-video

Anul acesta, spre deosebire de alti ani, Centrul Vechi al Botosaniului tinde sa devina o adevarata atractie de promenada pentru botosaneni la fel cum se intampla in perioada interbelica. Montarea atat a patinoarului, a bradului dar si a diverselor decoratiuni festive par a fi un inceput in readucerea centrului istoric la adevarata sa valoare.

Desi foarte multi aveau retineri in a vizita centrul mai ales pentru ca aceasta zona era etichetata ca fiind una nesigura, botosanenii incep incetul cu incetul sa revina in Centrul Vechi si astfel sa repuna aceasta zona pe harta locatiilor ce pot fi vizitate pe langa Pietonalul Uniri, Bulevardul Mihai Eminescu sau Parcul Mihai Eminescu.

In acelasi timp desfasurarea a cat mai multor evenimente in aceasta zona a orasului trebuia inceputa mai devreme sau mai tarziu mai ales ca Centrul Istoric a cunoscut  o reabilitare prin fonduri europene si ar fi fost pacat ca aceasta investita sa fi fost si fara rezultate concrete pentru aceasta zona.

Pentru siguranta cetatenilor in aceasta zona a orasului patruleaza mai multe echipe a unei firme responsabile de protectia si paza atat a cetatenilor cat si a zonei. Desi vechile obisnuinte si obiceiuri sunt foarte greu de schimbat putem afirma ca Centrul Vechi al Botosanilui este pe drumul cel bun spre a redeveni ceea ce era odata.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video surprinse duminica seara in Centrul Vechi, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Interviuri realizate de micii reporteri ai Ziarului BUZZ.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-12-08 CENTRU VECHI BOTOSANI) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.