S-a dat startul sărbătorilor de iarnă în Centrul Vechi al Botoșaniului (foto-video)

startul-sarbatorilor-de-iarna-centrul-vechi-botosani-foto-video

Joi seara, in Ajun de Mos Nicolae, s-a dat startul distracţiei de sarbatori in Centrul Vechi. Sute de copii, insoţiţi de parinti si bunici, au luat parte la manifestările pregatite de municipalitatea botosaneana.

Incepand cu ora 17:30 primarul Ovidiu Portariuc a urcat pe scena amenajata langa pationar si a dat drumul iluminatului festiv in municipiu. Alaturi de acesta au fost prezenti si viceprimarul Cosmin Andrei, deputatul Tamara Ciofu, senatorul Doina Federovici, consilieri locali cat si judeteni.

„Mesajul meu va fi foarte scurt pentru ca este foarte frig afara si vrem sa trecem cat mai repede la programul pe care vi l-am pregătit si sa il asteptam pe Mos Nicolae. Mai intai veti asculta niste colinde dupa care va veni Mos Nicolae cu cadouri. Dragi parinti, dragi copii, va asteptam in acete zile la targul cu produse traditionale, cu bunatati si tot felul de suprize”, a fost mesajul primarului Ovidiu Portariuc pentru botosanenii prezenti la manifestare.

Centrul Istoric al municipiului Botosani va reprezenta atractia sarbatorilor de iarna pentru botosaneni in acest sezon de iarna. Dupa ce patinoarul a fost montat langa monument, un un Mos Craciun dar si un brad urias completează peisajul manifestarilor organizate in Centrul Vechi.

Dupa ce ornamentul festiv a fost aprins oficial cei prezenţi in Centrul Istoric al Botosaniului au urmarit un spectacol sustinut de Grupul folcloric „Flori de Maramures” iar mai apoi municipalitatea a impartit copiilor, in numele lui Mos Nicolae, pachete cu fructe si dulciuri. Tot joi seara s-a deschis oficial si Targul de produse traditionale.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-12-05 CENTRU VECHI) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.