Parcul Cornișa capătă contur. Imagini în premieră cu piscina exterioară (FOTO)

parcul-cornisa-capata-contur-imagini--premiera-piscina-exterioara-foto

Lucrarile la Parcul Cornisa avanseaza puternic. Se asterne asfalt, se toarna betoane, se finiseaza interioare, se finiseaza piscina interioara, se monteaza locuri de joaca, se sapa si se betoneaza raul de rafting, se planteaza copaci, se asfalteaza cai de acces si parcari,etc.

Cel mai complex proiect realizat vreodata in Botosani se indreapta catre finalizare. Peste 200 de oameni si zeci de utilaje asigura indeplinirea acestui obiectiv.

În cadrul proiectului se va realiza o structură de agrement, care va fi constituită din: piscină acoperită şi vestiare, plajă amenajată, bazin olimpic cu trambulină, bazin înot pentru copii, tobogane cu apă, patinoar acoperit, amfiteatru în aer liber, locuri de joacă pentru copii, puncte de informare, terenuri de tenis, terenuri de sport multifuncţionale şi vestiare jucători, heleşteu şi râu artificial pentru rafting, accese şi parcaje auto, alei pietonale.

Scopul acestui proiect este crearea structurii de agrement turistic, creşterea numărului de turişti, creşterea economică a judeţului Botoşani şi crearea de noi locuri de muncă în municipiul Botoşani, cererea unei game extinse de bunuri şi servicii realizate în judeţul Botoşani în sectoare economice diverse (comerţ, construcţii, transporturi, industria alimentară, confecţii şi încălţăminte, industria mică de artizanat, etc.) favorizând apariţia şi dezvoltarea firmelor locale. Astfel se va realiza o zonă atractivă pentru investitori. Realizarea proiectului va contribui la îmbunătăţirea gradului de atractivitate al municipiului Botoşani, determinând creşterea calitativă, la standarde europene a ansamblului condiţiilor de practicare a turismului, cu impact direct asupra creşterii cererii de servicii turistice pentru municipiul Botoşani şi pentru România ca destinaţie turistică europeană.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.