Despre Noi

4Botosani.ro

Din 2010 in online incercand sa promovam acei botosaneni cu atitudine si caracter!

4Botosani.ro nu este doar un simplu loc unde veti gasi ceea ce gasiti deja la alte adrese. Este un site pentru botosanenii cu atitudine si nu numai. Nicolae Iorga spunea candva: „În sufletele mari viaţa bate ca valurile în stâncă, şi cei mai mulţi înţeleg din ele numai nisipul ce cade.”.

Ei bine noi cei care facem parte din echipa 4Botosani.ro dorim sa aducem ceva nou in peisajul societatii actuale.

Grotescul, raul, uratul si mizeria sunt doar cativa dintre magnetii de atentie umana. Daca ni se pune in fata frumusete, o ignoram; preferam sa ii dam cu piciorul. Unde se aude insa zvon de scandal, hop si noi, fie daca si numai pentru a arunca cu insulte.

Stim sa ne plangem, dar nu stim sa ne scoatem singuri din starea in care suntem. Sustinem ca traim intr-o tara ce lasa de dorit (ca sa nu folosesc un termen mai urat) dar nu facem nimic in legatura cu asta. Ne-am saturat cu totii de povesti OTV-iste, de Cancan-uri si de Libertati prost intelese. Si totusi, paradoxal, tocmai acestea au audientele cele mai mari.

Asa ca ne-am prospus ca, de acum incolo, sa cautam zilnic ceva frumos in lumea in care traim. Fie ca e o imagine, o fapta buna, un act de curaj sau o poveste de succes; vrem ca atunci cand inchidem ochii seara sa ne putem aminti macar un lucru bun despre lumea noastra, despre tara aceasta, despre orasul acesta, despre noi. Scriem aceste randuri cu speranta ca ii voi determina si pe altii, cat de putini ar fie ei, sa faca la fel. Orice s-ar zice, cu o floare se poate face primavara, dar asta numai daca e urmata de alte flori. Si inca ceva, asta este la nivel de individ, dar cred se se pot face lucruri bune si la nivel de societate.

Daca macar o chestiune de mai jos se va realiza atunci acest site isi va merita prezenta si rolul pe care doreste sa il aiba in aceasta realitate virtuala. Orice pas pozitiv oricat de mic ar fi el este un inceput atat pentru noi cat si pentru cei ce ne inconjoara si acest blog este deschis pentru oricine care doreste sa contribuie cat de putin la toate aceste obiective.

Ne propunem cateva obiective  si anume:
– sa mai schimbam nitel peisajul cam cenusiu din viata cotidiana botosaneana;
– sa promovam acei botasaneni care prin actiunile lor aduc un aport benefic in evolutia societatii botosanene;
– sa constientizam tinerii de importanta implicarii lor in cat mai multe activitati de voluntariat precum si in viata cotidiana botosaneana si nu numai.
– sa fim acea schimbare pe care o dorim sa o vedem in jurul nostru;
– sa vedem cat mai putine persoane pe strada cu fetele posomorate si triste;
– sa nu mai fim asa de indiferenti si nepasatori atat fata de concetateni cat si fata de orasul in care traim;
– sa construim o comunitate virtuala a celor ce simt si au in sange aceste frumoase locuri.
– sa promovam si sa aflam mai mult despre trecutul si istoria acestor zone;
– sa aratam ca in Botosani sunt si lucruri pozitive dar si locuri frumoase ce merita vizitate;
– sa punem bazele unei comunitati care sa cuprinda toate domeniile artistice, culturale sau media;
– sa ne amintim cu placere de judetul si orasul natal in care am copilarit si sa fim mandri de acest lucru pentru ca doar noi suntem din Boston City si oriunde ne-am afla nu vom uita niciodata de acest oras.

Va asteptam cu drag sugestiile, criticiile si opiniile pe site-ul nostru la adresa: www.4Botosani.ro. Speram sa realizam ce ne-am propus… iar daca nu vom reusi atunci probabil vom disparea tot la fel de rapid ca si cum am aparut in aceasta realitate virtuala. 😉

Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra si sa scrieti alaturi de noi va asteptam cu un mesaj la: 4botosani@gmail.com sau pe pagina de contact creata special in acest scop.

Facebook Comments

One thought on “Despre Noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.