Ziua Internațională a Teatrului la Uvertura Mall

De Ziua Internațională a Teatrului Uvertura Mall invită toți botoșănenii pasionați de artă și literatură să participe la doua spectacole oferite de Atelierul de teatru și Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani.

Spectacolele vor începe de la ora 18:00, la etajul 4 al Uvertura Mall.

Cu nasul la purtare

Drăgălășenia se dă în spectacol! Ne jucăm, ne jucăm de-a teatrul și, cu siguranță, copilăria voastră se va trezi… râzând.

Vino să sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului CU NASUL LA PURTARE împreună cu Atelierul de teatru Vineri, 27 martie 2015, ora 18.00 în Uvertura Mall (etaj.4, Food Court)!

Nasul Afis corect

 

Cerere în căsătorie – A.P. Cehov

Regia: Mihai Donțu

Scenografia : MIHAI PASTRAMAGIU

Regia artistică și ilustrația muzicală : MIHAI DONŢU

Distribuţia :

  • Cezar Amitroaei
  • Silvia Răileanu
  • Radu Dragoş

cerere in casatorie - afis

Piesa “Cerere în căsătorie” de Cehov este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu şi-au găsit jumătatea, oameni care sunt confuzi, care nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul.

În Rusia imperială a sec. al XIX-lea, căsătoriile aveau legătură directă cu proprietatea şi cu meschinele vecinătăţi rurale. Fata, Natalia Stepanovna, tocmai bună de măritat, primeşte vizita unui pretendent, Lomov, un bărbat de 35 de ani, nesigur pe el şi ipohondru.

Peţitul devine un război al caracterelor, iar absurditatea relaţiilor acelor timpuri este surprinsă de Cehov într-o fotogramă aproape perfectă. Aparent, tatăl Nataliei, Ciubukov, doreşte să scape de povara unei fete nemăritate. Nu poate, însă, renunţa la Poiana Boilor, o păşune în jurul căreia A.P. Cehov ţese întreaga poveste. Câinii celor două familii, Otkatai şi Ugadi, devin şi ei, spre final, subiect de dispută.

 

Pentru mai multe informații contactați:

Răzvan Pascal

Specialist Marketing

Email: razvan.pascal@uverturamall.ro

Mobile: +40 756 015 411

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.