Ziua Internaţională a Muzicii marcată şi la Botoşani de Asociaţia Culturală „Poezia Muzicii”

ziua-internationala-a-muzicii-marcata-botosani-asociatia-culturala-poezia-muzicii

Asociatia Culturala Poezia Muzicii a organizat in Sala Eminescu a Hotelului Rapsodia un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Muzicii care se sarbatoreste in toata lumea la data de 1 octombrie. Spectacolul a fost prezentat de actorul Bogdan Horga si a cuprins momente diverse de la poezie, dans, moda si multa muzica.

In deschiderea evenimentului au cantat micuţele artiste ale grupului Cheia Sol, Isabela Pamparau, Amalia Hrom si Patricia Sovan, fiecare cu melodii reprezentand genuri muzicale diferite, muzica tiganeasca, muzica populara si muzica usoara.

Apoi a urmat mai multe momentele de dans  sustinute de membrii grupului Unik Dance. Profesoara Alexandra Neamtu a pregatit un ingenios moment de parada modei cu costume casual prezentate de cateva tinere, moment introdus in scena de un tanar pictor care a indus ideea ca pictura si muzica se pot imbina foarte bine.

Tot in cadrul acestui eveniment actorul Bogdan Horga nu doar ca a prezentat ci a si cantat prezentandu-si cu aceasta ocazie trupa din care face parte si sotia sa. La final fostul director al Liceului de Arta Stefan Luchian, profesoara Andreea Suhareanu, totodata presedintele Asociatiei „Poezia Muzicii” si organizatorul spectacolului dedicat acestei zile a surprins placut publicul interpretand la pian doua melodii, din care una acompaniata de actorul Bogdan Horga.

„Ideea de a face acest spectacol a fost pentru faptul de a arăta că exista mai multe feluri de muzică, unele care sunt mai puţin cunoscute publicului, lucruri care se pot face pe muzică şi anume, putem dansa, putem confecţiona păpuşi, putem picta, putem evolua într-o paradă de modă, putem asculta, putem recita poezii, o mulţime de lucruri”. – a declarat Andreea Suhareanu.

In continuare vă prezentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-10-01 ZIUA MUZICII RAPSODIA) de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================

Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.