Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor – 15 Octombrie 2010

Organizatia E.M.M.A. va celebra vineri, 15 octombrie “Ziua internationala a comemorarii bebelusilor si a copiilor”, eveniment ce se desfasoara in Statele Unite, Canada Australia, Japonia, dar si in cateva tari europene.

In aceasta zi, la ora 19.00 (ora locala din fiecare tara) se aprind lumanari, in memoria copiilor plecati prea curand dintre noi. Timp de o ora lumanarile sunt lasate sa arda si astfel, datorita diferentei de fus orar, se va crea un „val de lumina” care va face inconjurul globului si va dura 24 de ore.

In Romania este primul an in care se organizeaza aceasta miscare, la initiativa Biancai Brad, fondatoarea Organizatiei E.M.M.A.

Evenimentul se va desfasura simultan in 12 orase in care, la ora 19.00 se vor aprinde sute de lumanari in memoria copilasilor deveniti ingerasi.


Botosani- Foisorul din Parcul Central

Persoana de contact: Simona Bas – simona@organizatiaemma.ro , 0744 – 406.738;


„Ar fi frumos sa participe cat mai multe persoane, fiind vorba de un gest simplu dar minunat, care poate fi facut de oricine in semn de solidarite, respect dar si de Iubire fata de cei de pe Pamant si fata de cei din Ceruri.”

Cine nu poate ajunge la eveniment poate totusi participa indirect, aprinzand lumanari oriunde s-ar afla.

Am aprecia daca ati fotografia lumanarile aprinse si le-ati trimite pe adresa: contact@organizatiaemma.ro.

Va multumim!

Sursa: www.organizatiaemma.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.