Ziua femeii la Uvertura Mall

Uvertura Mall celebrează 8 Martie alături de clientele sale, de aceea vă oferă un buchet de flori și un „Mulțumim că existați în viața noastră”.

652x450_064702-zambile

Împreună cu magazinele noastre am pregătit o zi minunată. Domnii vor avea o gamă variată de cadouri pe care să le ofere femeilor dragi din  viața lor și doamnele își pot delecta privirea la Târgul de nunți de la etajul 2.

Pentru domnișoarele care pregătesc cel mai important din viața lor Târgul de nunți are toată gama de profesioniști în organizarea nunților. Mirii găsesc aici tot, rochia de mireasă, costumul de mire, bijuterii, decorațiuni, muzică și foto – video, tort și prăjituri pentru nuntă, șampanie și vin, stiliști, cursuri de dans chiar și agenți de turism care vă pot ajuta să vă planificați luna de miere.

În jurul orei 15, formația de muzică populară Folclor cu solista Versavia Vecliuc, vor face un moment artistic care ne va trezi cheful de petrecere.

Pentru că vrem ca tu să fii o mămică fericită, oferim copiilor FacePainting și modelaj baloane, astfel ziua va fi deosebită pentru amândoi.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.