Ziua Europeană a Limbilor, fitness, ateliere de croșetat și dans astăzi la mall

ziua-europeana-a-limbilor-fitness-ateliere-crosetat-dans-la-mall

Sâmbătă, 26 septembrie 2015, Uvertura Mall Botoșani a pregătit pentru toți botoșănenii patru evenimente: Ziua Europeană a Limbilor, ședințe gratuite AmpliFIT și 2 ateliere (dans și croșetat/împletit articole vestimentare).

Ziua Europeană a Limbilor – sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu orele 11:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, Centrul Europe Direct Botoșani și Uvertura Mall Botoșani vor marca împreună una din cele mai importante zile europene și acel element definitor pentru orice cultură și civilizație: limba. La inițiativa Consiliului Europei, Ziua Europeană a Limbilor este celebrată în fiecare an în data de 26 septembrie, începând cu anul 2001.

AmpliFIT și Uvertura Mall te invită să încerci ultima inovație în fitness!
Te așteptăm la Uvertura Mall, Calea Nationala nr. 91, Botosani, începând cu orele 16.00, sâmbătă, 26 septembrie cu sedințe de antrenament gratuite, vouchere de antrenament gratuit, demonstrații ale ultimei tehnologii germane AmpliTrain!

Atelier de croșetat și împletit articole vestimentare – sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu orele 15:00-17:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, Clubul MODAS are pregătit un atelier de croșetat și împletit. La acest ateliere pot participa copii cu vârstele cuprinse între 6-14 ani. Activitatea propusă pune la încercare imaginația și creativitatea copiilor, fiind un mod distractiv de a-i face să învețe să lucreze în echipă, să împartă materialele puse la dispoziție și de asemenea, de a-i face să își materializeze imaginația în scop constructiv.

Atelier de Dans – sâmbătă, 26 septembrie 2015, începând cu orele 18:00-20:00, la etajul 4 al Centrului Comercial, Clubul MODAS va organiza un atelier de dans Latino – Rumba, Jive. La acest ateliere pot participa copii cu vârstele cuprinse între 6-14 ani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.