Spread the love

Halloween-2015-sambata-de-halloween-la-uvertura-mall

Dulciuri și baloane gratuite, magicianul Mydas, cafea gratuită, concurs de sculptat bostani, petreceri tematice pentru adulți si copii, toate te așteaptă la Uvertura Mall în ziua de Halloween.

Începând cu ora 10:00 toți copiii deghizați vor primi de la cele două vrăjitoare o bomboană sau un balon. Cei care se pregătesc de petrecere pot apela la facepaiting profesionist, standul se află lângă Navia Cafe și are cele mai bune prețuri.

Distracția pentru botoșăneni va începe de la ora 13:30 când toți amatorii de distracție sunt invitați la un concurs de sculptat bostani. Zeci de bostani vor prinde viață sub mâinile dibace ale botoșănenilor. Apoi, cei mici pot lua parte la un Treasure Hunt de Halloween. Vânătoarea comorilor începe la ora 16:00 și va dura o oră. Participanții vor fi răsplătiți cu o reprezentație a trupei Star Dance de la ora 16:30.

Dacă până la ora 17:30 nu ați ajuns încă în Uvertura Mall cu siguranță vă veți întâlni cu monștrii care împart pliante prin oraș, dacă îi urmezi, ei te vor aduce la super reprezentația de neomagie a magicianului Mydas.

Magicianul, cunoscut și pentru reprezentația sa din show-ul de televiziune ”Românii au talent”, este pregătit să ofere tuturor vizitatorilor un show plin de culoare și magie. Spectacolul începe la ora 18:30 în fața cafenelei Navia, de la etajul 3.
În același timp, Misha Kids organizează o mega petrecere pentru copii și Navia Cafe oferă cafea și specialități din cafea gratuită. Pentru că zâmbetul clienților este cel mai important, timp de 2 zile, cafeneaua oferă câte o cafea delicioasă Bristot tuturor clienților Uvertura Mall.

Distracția continuă cu reprezentația trupei de street dance G-Power, cei care sunt pregăți să vă arate mișcările pe care le-au pregătit pe faimoasa melodie „Thriller” a lui Michael Jackson.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/10/Halloween-2015-sambata-de-halloween-la-uvertura-mall.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/10/Halloween-2015-sambata-de-halloween-la-uvertura-mall-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalebaloane,bostani,cafea,concurs,dulciuri,Halloween,magician,mall,Mydas,petreceri,Uvertura Mall
Dulciuri și baloane gratuite, magicianul Mydas, cafea gratuită, concurs de sculptat bostani, petreceri tematice pentru adulți si copii, toate te așteaptă la Uvertura Mall în ziua de Halloween. Începând cu ora 10:00 toți copiii deghizați vor primi de la cele două vrăjitoare o bomboană sau un balon. Cei care se...