Spread the love

zeci-tineri-batut-vineri-parcul-mihai-eminescu-foto-video

Zeci de tineri s-au adunat vineri in Parcul Mihai Eminescu din Botosani pentru a sarbatori ziua de 2 Mai intitulata si Ziua Tineretului. Imbracati in tricouri de mai multe culori in functie de liceul sau scoala din care faceau parte acestia s-au batut cu apa sau baloane umplute cu apa si s-au fugarit prin tot parcul.

Liceele participante la aceasta competitie au fost Colegiul National AT Laurian, Colegiul National Mihai Eminescu, Colegiul Economic ”Octav Onicescu”, Liceul de Arta „Stefan Luchian”, Liceul Tehnologic Petru Rares dar si Scoala nr. 11 din municipiu.

Evenimentul a început la ora 14:15, cand elevii de la mai multe licee din oras au dorit sa marcheze aceasta zi intr-un stil mai altfel si mult mai distractiv profitand si de temperaturile ridicare de afara. Tinerii s-au impartit in mai multe echipe, care au avut ca principal obiectiv acela de a fura steagurile celorlalte echipe si de a isi elimina adversarii stropindui cu apa.

La final nici una din echipele inscrise in copetitie nu a reusit sa optina suprematia asa ca s-a decis ca aceasta competitie sa se termina la egalitate si fara un castigator.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-05-02 PARC BATAIE CU APA) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/05/zeci-tineri-batut-vineri-parcul-mihai-eminescu-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/05/zeci-tineri-batut-vineri-parcul-mihai-eminescu-foto-video-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniConcursuriDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din Botosani2 Mai,bataie cu apa,Botosani,elevi,licee,liceeni,Parcul Mihai Eminescu,scoli,tineri
Zeci de tineri s-au adunat vineri in Parcul Mihai Eminescu din Botosani pentru a sarbatori ziua de 2 Mai intitulata si Ziua Tineretului. Imbracati in tricouri de mai multe culori in functie de liceul sau scoala din care faceau parte acestia s-au batut cu apa sau baloane umplute cu...