Vezi cum poti dona 2% pentru SMURD

botosanenii-invitati-sa-le-fie-alaturi-pompierilor-de-ziua-lor

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în colaborare cu „Fundaţia pentru SMURD” derulează până pe 25 mai 2015, o campanie de informare a cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare.

SMURD Botoşani intervine pentru a salva viaţa cetăţenilor judeţului aflaţi în pericol (accidente rutiere, stopuri cardiace, infarcte de miocard, căzuţi de la înălţime, come, intoxicaţii grave, etc).

Din 16 decembrie 2010, când acest serviciu a devenit operaţional la Botoşani şi până în prezent, medicii, asistenţii şi paramedicii SMURD au avut peste 17.500 de misiuni.

Botoşănenii care doresc, prin direcţionarea a 2% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru salariile din 2014 sau alte venituri, să sprijine activitatea SMURD, pot completa şi trimite, până pe 25 mai 2015, DECLARAŢIA 230, dacă au venituri doar din salarii, sau DECLARAŢIA 200, dacă au venituri şi din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor). Cei care nu cunosc suma corespunzătoare a 2% din impozit pot lăsa căsuţa necompletată, suma urmând a fi calculată de către organele fiscale.

Datele de completare a declaraţiilor:
Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA PENTRU SMURD
Cod de identificare fiscală: 20177660
Cont bancar (IBAN): RO15 RNCB 0188 0848 0804 0001

Formularul se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. După completare, acesta poate fi depus direct sau trimis prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu.

Fondurile pe care dumneavoastră le direcţionaţi vor fi folosite pentru achiziţia de echipamente individuale de protecţie, de intervenţie, aparatură medicală sau pentru finanţarea unor proiecte destinate funcţionării eficiente a Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD).

Amănunte privind modalitatea de realizare a direcţionării a 2% din impozitul cetăţenilor pentru SMURD Botoşani pot fi găsite pe site-ul I.S.U. Botoşani www.isubotosani.ro sau al Fundaţiei pentru SMURD www.fundatiapentrusmurd.ro.

Fundaţia pentru SMURD este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2006, ca persoană juridică privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituţie sau persoană, română sau străină.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.