Vezi ce a pregătit Uvertura Mall pentru Paşte

vezi-ce-a-pregatit-uvertura-mall-pentru-paste

În apropierea Sărbătorilor pascale Uvertura Mall a pregătit surprize, atât pentru cei care doresc să aleagă cele mai inspirate cadouri, cât și pentru cei care poftesc la cele mai proaspete produse pentru masa de Paște.

Pregătirile de sărbătoare au început deja, iar pentru masa de Paște se recomandă cumpărături chibzuite. Piața Agroalimentară din Uvertura Mall îi așteaptă pe botoșăneni cu produse proaspete și cele mai bune prețuri din oraș. În plus, cumpărătorii au șansa de a câștiga zeci de coșuri cu bunătăți de la producătorii locali.

La H&M iepurașul vine cu reduceri, special pentru cei mici. Colecţia de primăvara H&M Kids are în această săptămână prețuri incredibile la toate rochițele, tricourile și pantalonii. Tot săptămâna aceasta, 14 – 20 aprilie, spațiul de joacă Mischa Kids oferă ouă de ciocolată tuturor copiilor care îi trec pragul.

Sabrini a pregătit până la sfârșitul lunii reduceri de 50% la toate bijuteriile din argint și de 35% pentru ceasurile Jacques Lemans. Bijuteriile din aur cu perle, diamante sau pietre prețioase vor avea o reducere de 10%.

Kenvelo oferă în această perioadă reduceri de 50% la toate articolele din colecția primăvară-vară 2014. Magazinul Steilmann are o promoție specială de Paște, în perioada 17 – 22 aprilie: reduceri pentru primul produs achiziționat de 10%, iar la al doilea de 20%. În perioada 14 – 19 aprilie, cumpărăturile din magazinul Sense sunt răsplătite cu vouchere cadou în valoare de 50 de lei.

Acestea sunt doar o parte din surprizele oferite în această perioadă celor care aleg să-și petreacă timpul la shopping, distracție și relaxare în Uvertura Mall. Programul special de Paște al magazinelor:

  • Sâmbătă, 19 aprilie, 10:00 – 18:00
  • Duminică, 20 aprilie, închis.
  • Luni, 21 aprilie, 10:00 – 22:00

Excepție de la acest program fac cele 3 cafenele, Kafeteque, Navia Cafe, Sofie’s Cafe şi clubul Chicago Cash. Acestea vor avea program prelungit şi vor fi deschise inclusiv duminică, 20 aprilie.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.