Spread the love

veste-soc-pentru-samantari-semintele-interzise-pe-stadionul-municipal

Dupa ce in mai multe randuri atat jucatorii sau cei din staful echipei („La noi zici că sunt la spectacol, la teatru.”) cat si galeria Dark Hooligans si-au declarat nemultumirea, conducerea FC Botosani a declarat razboi celor care sparg seminte si a decis ca pe stadion si in zonele aferente sa fie cel putin un responsabil al clubului care sa-i urmareasca pe spectatorii care fac mizerie.

Astfel pe langa brichete, bricege, umbrele sau monede vor fi interzise pe stadion si pungile de seminte. Pe langa celebra punga de seminte oficialii clubului iau in calcul pe viitor interzicerea chiar si pachetelor de tigari sau a altor seminte crude (alune, fistic, etc) insa acestea sunt doar in stadiul de discutii.

De asemenea vor fi montate placute de avertizare cu anunţul „interzis consumul de seminte”. Cei care nu respecta regula ar putea plati amenda intre 50 si 200 de lei sau obligati sa faca munca in folosul comunitatii tot pe stadion.

Vezi si:

Administratorii arenei, cel mai modern stadion din Botosani, au ajuns la concluzia ca atat semintele dar si alunele sau fisticul  care compun „arsenalul” suporterilor au o mare problema: sunt sarate! „Sarea dauneaza betonului din care e construit stadionul. De aceea, suntem nevoiti sa demaram o serie de lucrari de reparatie, mai ales in zona unde sunt amplasate scaunele si unde, dupa fiecare meci, gasim cantitati mari de sare, care efectiv mananca betonul in timp si riscam astfel sa ramanem fara stadion in cativa ani. Cineva ne-a mai propus sa urmam exemplul Pacului Mihai Eminescu din municipiu unde sunt puse cosuri de gunoi din 3 in 3 metri dar dupa cum se poate observa practica ne-a aratat ca nici asta nu este o masura care sa dea rezultate.”, a declarat un administrator al stadionului. „Deocamdata, doar le-am recomandat fanilor sa nu mai vină cu seminte  la meci. Speram ca ei vor tine cont de aceasta rugaminte a noastra”, a inchieat oficialul.

Ne-am propus sa aflam si parerea membrilor galeriei FC Botosani iar acestia ne-au trimis la redactie o lista cu principalele beneficii si avantaje pe care interzicerea semintelor le-ar aduce:

Ce avantaje ne-ar aduce interzicerea consumului de seminte de floarea soarelui pe stadion?

  • – in primul rand lumea ar avea gura disponibila pentru incurajari si mainile pentru aplauze iar preocuparea omului de a scoate gustosul aliment din coaja s-ar transforma in frenezie cauzata de fazele mai incinse;
  • – curatatul mizeriei produse de coji incarca inutil costurile clubului;
  • – tribuna cu suporteri ar arata mult mai bine fara acele curse punga-gura iar prim planurile de la TV n-ar mai abunda de domnisorele , dragute dealtfel , dar cu manutele in gura ;
  • – igiena per ansamblu a populatie care vine la meci: invariabil la meci te intalnesti , sau iti iei ramas bun de la multa lume prin stransul mainii – transferul microbilor din saliva de la unu’ la altu’.
  • – am urma exemplul catorva cluburi din Romania (pentru ca in occident obiceiul asta nu exista) care  de  ceva vreme au facut pasul catre un stadion liber de samantari (CFR , Dinamo , Steaua, Brasav, Vaslui poate si altele) si am adauga o nota de eleganta si civilizatie micii noastre arene;
  • – Am evita situatiile jenante in care trebuie sa-ti scuturi hainele de cojile aterizate din spatele tau .

In timpul meciurilor de pe teren propriu, poate unul din voi v-ati aflat in apropierea stadionul , s-au pe coridorul tribunei  si ati fost foarte dezamagiti pentru ca nu era pic de galagie, de parca nu era nici un meci, poate vreun amical. Unde sunt trompetele de pe stadion? Unde sunt aplauzele, incurajarile? Credeti ca echipa nu va juca mult mai bine daca publicul ar sustine-o in mai multe momente ale meciului?”

In concluzie galerie Dark Hooligans va sfatuieste sa „Lasati semintele acasa… Echipa trebuie incurajata!

dark-hooligans-echipa-joaca-peluza-canta-samantarii-tot-asa-o-sa-ramana

Rontaitul e un adevărat „sport” pentru microbistii care se duc la meci, iar vanzarea semintelor e o veritabila „industrie” pentru unele domne ce vand seminte pe la colturi. Totusi, de curand, spartul semintelor va deveni o „placere interzisa” pentru miile de oameni pentru care fotbalul e o a doua religie.

Semintele, interzise pe stadionul Municipal din Botosani! Tu ce parere ai?

NOTA: Acest articol este un pamflet şi va fi tratat ca atare, orice asemănare cu persoane, situaţii sau clădiri din realitate este pur întâmplătoare. Articolul este nerecomandat celor fara simtul umorului si face parte din campania “Botosaniul Zambeste”.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/veste-soc-pentru-samantari-semintele-interzise-pe-stadionul-municipal.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/veste-soc-pentru-samantari-semintele-interzise-pe-stadionul-municipal-150x150.jpgOvidiuBotosaniul ZambesteCampanii 4Botosaniadministratori,Botosani,bricege,brichete,Dark Hooligans,FC Botosani,galerie,interzis,meciuri,samantari,seminte,stadion,Stadionul Municipal,umbrele,veste,zambete
Dupa ce in mai multe randuri atat jucatorii sau cei din staful echipei ('La noi zici că sunt la spectacol, la teatru.') cat si galeria Dark Hooligans si-au declarat nemultumirea, conducerea FC Botosani a declarat razboi celor care sparg seminte si a decis ca pe stadion si in zonele...