Versiunea pentru baieti a emisiunii “Miss fata de la tara” de pe Prima TV a poposit la Vorona

Vorona in urmatoarele 2 zile gazduieste emisiunea „Mi-s baiatul de la tara” ce reprezinta versiunea pentru baieti precum si sezonul al treilea al emisiunii „Miss fata de la tara” de la Prima TV.

Joi dimineata cantareata Elena Gheorghe va merge in cautarea baietilor, iar seara se  vor aduna toti la Caminul Cultural din Vorona pentru a-i sustine si a-i vota.

Vineri va fi finala, atunci cand unul dintre participanti va fi ales pentru a ne reprezenta la Bucuresti. In cadrul acesteia vor evolua pe scena cu un mic moment artistic Ansamblul folcloric „Codruletul” al Gr.Sc. „Stefan cel Mare si Sfant” Vorona si Oana Gicoveanu, cursanta in anul al II-lea la Scoala Populara de Arte Botosani, sectia Canto Muzica usoara, dar si eleva in clasa a X-a a liceului mai sus mentionat.

In toamna anului trecut a mai fost o incercare pentru cel de-al doilea sezon al acestei emisiuni, dar nu au gasit fete si astfel s-a filmat la Ruginoasa.

Formatul „Miss fata de la tara”, al casei de productie Media Factory, a avut premiera in Romania in septembrie 2010, pe postul Prima TV, avand-o ca gazda pe Andreea Raicu. Din februarie, tot la Prima TV, se difuzeaza si sezonul al doilea al emisiunii „Miss fata de la tara”, prezentata tot de Andreea Raicu.

La fel ca si Formatul „Miss fata de la tara”, „Mi-s Baiatul de la tara” presupune cautarea unor Feti-frumosi din zonele rurale, care sunt adusi de pe ulitele satului sub reflectoarele podiumurilor din Capitala. Baietii selectati din sate intra apoi în cantonament si se lupta pentru a ajunge adevarate vedete.

Sursa: Youtube – imagini din filmarile pentru „Miss fata de la tara”, sezonul 1.

Elena Gheorghe s-a nascut la 30 iulie 1985. A debutat la varsta de 3 ani iar prima melodie a fost „Sus in deal in poienita”, o piesa de folclor.A castigat Festivalul „Ursuletul de Aur” si a cantat in trupa Mandinga pana in 2006.

A castigat finala nationala a concursului Eurovision 2009 si reprezenta Romania in luna mai la Moscova cu piesa „The balkan girls”.

„Midnight Sun”, este noul single al artistei, cu care aceasta spera sa ii cucereasca pe latini in aceasta vara.

Piesa a fost lansată in noiembrie 2010 si se pregateste sa depaseasca succesul primului hit „Disco Romancing”. Videoclipul piesei „Midnight Sun” a fost recent filmat si urmează să fie lansat.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani

Facebook Comments

4 thoughts on “Versiunea pentru baieti a emisiunii “Miss fata de la tara” de pe Prima TV a poposit la Vorona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.