Vernisajul expoziţiei „Armonie şi sensibilitate”, a pictorului botoşănean Gheorghe HUIVAN (FOTO-VIDEO)

vernisajul-expozitiei-armonie-sensibilitate-pictorul-botosanean-gheorghe-huivan-foto-video

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă, în perioada 30 august – 12 septembrie 2014, în spaţiul Galeriilor de Artă “Ştefan Luchian” Botoşani, expoziţia personală “Armonie şi sensibilitate”, a pictorului botoşănean Gheorghe HUIVAN.

Expoziţia – prima “personală” a autorului deschisă la Galeriile de Artă “Ştefan Luchian” – prezintă un număr de 98 de lucrări, picturi în ulei pe pânză şi pe carton, având ca tematică peisajul, natura statică şi portetul.

Vernisajul, a avut loc sâmbătă, 30 august 2014, incepand cu ora 12, la Galeriile de Artă “Ştefan Luchian” Botoşani, si si-a propus o invitaţie la armonie cu natura, la întâlnirea cu un artist care-şi croieşte propriul drum în lumea artei şi pentru care sensiblitatea e o stare de suflet.

Expoziţia e acea “clipă” în care ne putem regăsi liniştea interioară, în “Armonie şi sensibilitate”. Program de vizitare: zilnic 9 – 17. Intrarea gratuita.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-08-30 VERNISAJ Gheorghe HUIVAN) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.