Spread the love
  • 4
    Shares

© Ovidiu Porohniuc 2015 - https://www.facebook.com/OvidiuPorohniucPhotography

Sambata, 18 aprilie, incepand cu ora 12.00, la City Gallery (vis-a-vis de BCR – Galeriile de Arta „Stefan Luchian”) a avut loc vernisajul primei expozitii personale ce are ca autor pe domnul George Burlacu, Sef Sectie Productie Anvelope (PTC) din cadrul grupului de firme Electro Alfa International. Chiar in ziua vernisajului, domnul George Burlacu a sarbatorit o varsta rotunda.

Domnul George Burlacu s-a alaturat echipei din Electro Alfa International acum 12 ani, in calitate de coordonator al lucrarilor de constructie din cartierul Alfa Land. Desi este absolvent al unei Facultati de Constructii si are calitatea de expert tehnic si expert judiciar in constructii, nu a abandonat niciodata pasiunea sa pentru pictura. In prezent este cursant al Scolii Populare de Arta Botosani, clasa profesorului Victor Hreniuc.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2015-04-18 VERNISAJ GEORGE BURLACU) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/04/vernisaj-de-pictura-george-burlacu-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/04/vernisaj-de-pictura-george-burlacu-foto-video-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleAlfa Land,Botosani,City Gallery,Electro Alfa,expozitie,fotografii,George Burlacu,imagini,pictori,pictura,vernisaje,Victor Hreniuc
Sambata, 18 aprilie, incepand cu ora 12.00, la City Gallery (vis-a-vis de BCR - Galeriile de Arta 'Stefan Luchian') a avut loc vernisajul primei expozitii personale ce are ca autor pe domnul George Burlacu, Sef Sectie Productie Anvelope (PTC) din cadrul grupului de firme Electro Alfa International. Chiar in...