Spread the love

Actorii Teatrului Mihai Eminescu se alatura campaniei de ajutorare a Alexandrei Ostafi, tanara de 23 de ani din Botosani care are nevoie urgent de un transplant in strainatate dupa ce a fost diagnosticata cu aplazie medulara idiopatica-forma severa.


In aceasta seara actorii vor sustine doua spectacole pentru Alexandra. Este vorba de spectacolul cu piesa „Trei surori”, dupa A.P Cehov, regia Alexandru Vasilache, la orele 16.00 si „Amadeus”, un spectacol dupa Alexandru Vasilache, ce va avea loc de la orele 19.00. Intrarea va fi libera, insa spectatorii vor putea face donatii in urnele aflate in cele doua sali unde se vor tine spectacolele, Sala Atelier, respectiv Sala mare.

Pentru mai multe detalii dspre spectacolele din aceasta seara gasiti aici un articol in Eveimentul de Botosani. Deasemenea pentru a afla cum sa o ajutati pe Alexandra si despre evolutia starii ei puteti vizita si blogul ei personal facut de colegii de facultate ai Alexandrei.

Orice ajutor cat de mic conteaza … asadar daca veti putea fi prezenti la aceste spectacole ar fi minunat si va multumesc anticipat! Si nu uitati sa va bucurati de viata si sa zambiti indiferent de greutatile prin care ne mai arunca uneori hazardul.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2009/06/logo-mic..jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2009/06/logo-mic.-150x150.jpgOvidiuDiverseAlexandra Ostafi,Alexandru Vasilache,Botosani,Teatrul Mihai Eminescu
Actorii Teatrului Mihai Eminescu se alatura campaniei de ajutorare a Alexandrei Ostafi, tanara de 23 de ani din Botosani care are nevoie urgent de un transplant in strainatate dupa ce a fost diagnosticata cu aplazie medulara idiopatica-forma severa. In aceasta seara actorii vor sustine doua spectacole pentru Alexandra. Este...