Vauxhall cu documente false depistat de politiştii de frontieră la Darabani

peste-un-kilometru-plase-monofilament-confiscate-politisti-frontiera-Stanca-Costesti

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul înmatriculat în Marea Britanie, ce avea documente false.

În data de 12 martie a.c., în jurul orelor 11.20, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul SPF Darabani a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Darabani, un autoturism marca Vauxhall, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetăţeanul român Andrei P., de 26 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la condiţiile de formă şi fond ale certificatului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, s-a trecut la verificări suplimentare şi s-a constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, respectiv pentru autoturismul în cauză nu există eliberat un astfel de certificat.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în cauză de la o persoană din municipiul Dorohoi, moment în care a primit şi documentele autoturismului, inclusiv certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice, fără a avea cunoştinţă că acesta nu este autentic.

Pe numele lui Andrei P. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România” şi „uz de fals”.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.