De Valentine’s day „Amanții pasageri” vin în premieră la Cinema Unirea

amantii-pasageri-premiera-la-cinema-unirea

Vineri seara incepand cu ora 19:00 botosanenii vor putea viziona in premiera filmul Amantii pasageri la Cinema Unirea. Filmul va rula de vineri timp de o saptamana de la orele 19 si are ca raiting IM-18 fiind interzis minorilor sub 18 ani.

Comedia “Los amantes pasajeros / Amanţii pasageri”, în regia lui Pedro Almodóvar, care a deschis “Festivalul Internaţional de Film Transilvania” (TIFF) din Cluj, ediţia a 12-a, şi a adunat peste 1.600 de spectatori, are vineri, la Cinema Unirea premiera oficială în Botosani.

“Los Amantes Pasajeros” este o comedie “light, very light”, aşa cum o descrie însuşi regizorul Almodóvar. O cursă aeriană cu destinaţia Mexico City are mari probleme tehnice la trenul de aterizare şi este obligată să survoleze aeroportul ore în şir, în imposibilitatea de a ateriza. Atât echipajul, cât şi pasagerii sunt prinşi într-o cursă mortală din care nu pare să existe vreo scăpare fericită. Dacă în orice film american, acesta ar fi începutul unui horror tensionat, în pelicula lui Almodóvar, vecinătatea pericolului declanşează un catharsis general.

Din distribuţie fac parte Antonio Banderas şi Penélope Cruz, precum şi o mare parte din actorii obişnuiţi ai regizorului spaniol: Paz Vega, Antonio de la Torre, Javier Cámara, Carlos Areces, Raúl Arévalo, Lola Duenas, Blanca Suárez.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.