Spread the love

foto mall

În perioada 2 – 18 septembrie 2016, toate cumpărăturile din magazinele Uvertura Mall au fost premiate cu peste 1.200 de premii instant.

Clienții au avut posibilitatea de a câștiga rechizite școlare, vouchere de cumpărături și răcoritoare, și totodată să intre în competiție pentru 3 telefoane Smartphone Samsung Galaxy A5. Duminică, 18 septembrie, campania Back to School a ajuns la final și au fost desemnați prin tragere la sorți câștigătorii celor trei mari premii. Leonte Marius, Bufu Ilinca și Scarlii Rodica au fost răsplătiți pentru cumpărăturile efectuate în magazinele Uvertura Mall.

O dată cu începerea noului an școlar, Uvertura Mall a îmbrăcat haine de sărbătoare și a sunat clopoțelul pentru toți cei care își doresc să adopte un stil vestimentar nonconformist, dar în tendințe și la cel mai bun raport calitate-preț. Sâmbătă, 17 septembrie, a avut loc inaugurarea unui nou magazin, SIX ITALIAN Fashion situat la parterul centrului comercial, care vine în completarea mixului de profiluri și își dorește să ofere alternative pentru shoppingul de îmbrăcăminte.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/08/foto-mall.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/08/foto-mall-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleBotosani,castigatori,mall,Uvertura Mall
În perioada 2 – 18 septembrie 2016, toate cumpărăturile din magazinele Uvertura Mall au fost premiate cu peste 1.200 de premii instant. Clienții au avut posibilitatea de a câștiga rechizite școlare, vouchere de cumpărături și răcoritoare, și totodată să intre în competiție pentru 3 telefoane Smartphone Samsung Galaxy A5....