Uvertura Mall – prima alegere în materie de shopping și entertainment

Cea mai apreciată locație de cumpărături și distracție din Botoșani oferă tuturor clienților care îi calcă pragul servicii de cea mai înaltă calitate într-un ambient plăcut și elegant. Odată cu creșterea temperaturilor externe, toți botoșănenii sunt invitați să se bucure de plăcerea de a face cumpărături de la cele mai îndrăgite branduri care sunt în plin sezon al reducerilor. Discounturile de până la 70 % îmbie la completarea garderobei cu piese vestimentare în tendințe și accesorii care să pună în evidență stilul și eleganța fiecăruia.

foto mall

Indiferent de motivele pentru care alegeți să veniți la Uvertura Mall –  shopping, entertainment, socializare, cu siguranță veți avea satisfacția unei zile reușite. Cele trei cafenele au pregătit pentru acest sezon cocktailuri răcoritoare și îmbietoare și specialități pe bază de cafea pentru domolirea arșiței de afară și pentru un plus de energie.

Nici cei care au ales Uvertura Mall pentru o zi de distracție nu vor simți căldura de afară. Cei mai importanți operatori din divertisment vin cu promoții și oferte atrăgătoare care să transforme o zi normală într-una cu totul specială. Indiferent că ați ales să jucați bowling, biliard, darts sau unul dintre jocurile în vogă de pe Playstation, veți descoperi în Uvertura Mall toate avantajele petrecerii timpului liber în cel mai plăcut mod cu putință, mai ales dacă sunteți înconjurați de prieteni.

Comunicat de presă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.