Uvertura Mall – mai aproape de tine!

Singurul centru comercial care îmbină perfect dorințele botoșănenilor de shopping, entertainment și socializare a pregătit oferte și evenimente deosebite pentru a veni în întâmpinarea clienților.

 

Începând cu 1 august, pentru toți cei care vin în Uvertura Mall, la Serviciul de Evidență a Populației pentru a-și schimba buletinul sau a-și face pașaportul de vacanță, Cafeneaua Navia le face așteptarea mai dulce și mai savuroasă, oferindu-le cea mai cerută băutură la primele ore ale dimineții, la un preț promoțional într-un cadru elegant și confortabil.  Astfel, oricine își poate transforma momentele de așteptare în momente de răsfăț și să înceapă ziua în cel mai frumos mod cu putiință la cafeneaua Navia.

Încă de la inaugurare, Uvertura Mall a promovat și susținut valorile botoșănene. Și pentru că F.C. Botoșani este o mândrie locală și are nenumărați suporteri, a lansat pentru aceștia un concurs și o invitație de a-și manifesta susținerea si dragostea față de echipa lor, în urma căruia primii trei suporteri  desemnați în urma like-urilor primite la fotografiile încărcate pe pagina oficială de facebook Uvertura Mall, vor câștiga câte un bilet la meciul dintre F.C. Botoșani și Steaua București.

Seria evenimentelor continuă în această perioadă de vară și vacanță, iar cum vacanța presupune relaxare, distracție și ore petrecute împreună cu prietenii, Uvertura Mall și New Chicago, singurul club de bowling și biliard din oraș, îi îndeamnă pe toți cei care iubesc să joace biliard și să-și dezvolte tehnicile de joc și în același timp să se distreze și să socializeze, să se înscrie la concursul ce va avea loc pe data de 13 august, în urma căruia vor avea de câștigat voie bună, distracție, dar și premii consistente.

Uvertura Mall – ne vedem în centru!

 

Comunicat de presă

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.