Uvertura Mall găzduieşte joi concursul „Invitaţie la reciclare”

uvertura-mall-gazduieste-concursul-invitatie-la-reciclare

Uvertura Mall va fi gazda concursului “Invitaţie la reciclare”, joi, 27 iunie 2013, începând cu orele 13:00. Concursul face parte din proiectul interpenitenciar din regiunea Nord-Est, care reuneşte o serie de lucrări create de persoane private de libertate, custodiate în Penitenciarele Botoşani, Bacău şi Iaşi. Partener al acestui proiect este Agenţia de Protecţia Mediului Botoşani.

Acţiunea de reciclare creativă reprezintă metoda cea mai la îndemână prin care persoanele private de libertate se pot implica activ în acţiuni de promovare a mediului. Ideea proiectului vine în completarea activităţilor în care sunt implicate persoanele custodiate, pentru a le oferi oportunitatea de a realiza obiecte unice, frumoase, utile sau pur decorative, obiecte inedite din ceea ce alţii consideră deşeuri, de a găsi frumosul în orice bucăţică de hârtie, pet sau doză de suc.

În procesul de jurizare a creaţiilor, pentru fiecare secţiune – lucrări artistice / lucrări cu utilitate practică, vor fi implicate toate persoanele prezente la expoziţie, alături de: tinerii din cadrul Centrului de Plasament “Elena Doamna” Botoşani, reprezentanţii Fundaţiei Estuar, Peace Corps, Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Botoşani, persoanele aflate sub supraveghere, precum şi din cadrul Asociaţiei Ecoturistice Car-Pates Botoşani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.