Uvertura Mall anunţă inaugurarea clubului de bowling Chicago Club

Uvertura-Mall-Botosani

Uvertura Mall anunta deschiderea clubului de bowling si biliard Chicago Club, vineri 07.06.2013, incepand cu ora 18:30. Clubul, care va deveni noua atractie din zona de divertisment a Uvertura Mall, se desfasoara pe o suprafata de 1.650 mp si pune la dispozitia clientilor sai 6 piste de bowling „glow in the dark”, dotate cu bumpere ajutatoare pentru copii, 20 de mese de biliard cu design sportiv si elegant precum si un Sport Pub cu mese de tenis si darts. Mesele de biliard sunt identice cu cele folosite la turneele europene si raspund tuturor standardelor pentru organizarea in aceasta locatie a unor campionate internationale.

Inaugurarea clubului va fi marcata de evenimentul „Night in the city” ai carui promotori sunt Gabi Visoiu, de 4 ori campion mondial la biliard artistic si de 3 ori campion mondial cu echipa Europei si Babken Melkonyan, campion national la snooker in 2010 si detinator a numeroase titluri la nivel European. Concursuri cu premii, spectacol Trick Shot, lovituri spectaculoase pe masa de biliard si un strop de magie: 14 bile dintr-o lovitura, trasee ale bilei albe care par sa sfideze legile fizicii sunt surprizele pe care Uvertura Mall le-a pregatit pentru clientii sai, la inaugurarea primului club de bowling si biliard din Botosani.

Mai mult decat atat, jucatorii de bowling si biliard care vin sambata si duminica la Chicago Club din Uvertura Mall  vor deveni membri ai clubului  si vor primi cardul Chicago Club care le ofera o reducere de 15% la bowling si biliard, timp de un an.   

Dezvoltarea unei zone ample de divertisment se incadreaza in strategia adoptata de Uvertura Mall de a se pozitiona drept locatie cheie in regiune, aducand permanent atractii noi si nume recunoscute pe segmentul de fashion si entertainment.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

One thought on “Uvertura Mall anunţă inaugurarea clubului de bowling Chicago Club

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.