Uvertura Mall a devenit locul preferat pentru shopping şi divertisment al botoşănenilor

interes-urias-botosaneni-deschiderea-uvertura-mall-centru-comercial-modern-botosani

Inaugurarea Uvertura Mall a atras in cele trei zile de la deschidere 66.480 persoane, aducand in atentia botosanenilor evenimente memorabile. Punctele de atractie au inclus atat shoppingul, cat si divertismentul. Food court-ul din incinta Uvertura Mall, special amenajat si decorat cu mobilier modern, s-a dovedit a fi unul dintre locurile preferate ale vizitatorilor.

,,Suntem incantati de reactia botosanenilor fata de brandul nostru. Raportat la alte centre in care avem deschise restaurante vanzarile au fost mai bune.” – Larisa Sanducu, Manager Spartan

,,Inca de la deschidere traficul a fost mare, clientii nostri abia gasind un loc la mesele din jur. Retetele noastre au prins foarte bine la clientii de aici.” Dana Coroblea, Manager Sultan Baiazid

,,In comparatie cu alte orase, acest centru a adus un plus de valoare, a creat locuri de munca si a dat sansa oamenilor de a-si petrece timpul intr-un mediu prietenos. Ne bucuram ca s-a deschis acest centru si sper ca botosanenii sa fie multumiti de serviciile oferite de noi.” Florin Gugeanu, Ospatul Regilor.

VEZI SI:

Incepand de luni, botosanenii se pot bucura de deschiderea cazinoului The Jack. Amplasat la etajul 4, cazinoul va fi deschis non-stop oferind clientilor o diversitate de slot-machine, ruleta electronica, jack poturi atractive cat si diverse tombole.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.