Uvertura Mall – 30 mai – 7 iunie

În perioada 30 mai – 7 iunie Uvertura Mall are pregătit pentru clienții săi o serie de evenimente, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Pe lângă ateliere de creație pentru copii, desene pe asfalt și spectacole invităm publicul să participe la un eveniment caritabil și la o tombolă cu premii.

Facepainting pentru copii

Sâmbătă și duminică, între orele 12:00 – 16:00, la etajul trei al Uvertura Mall, toți copii dornici de distracție și cu imaginație sunt așteptați pentru facepainting.

Participarea este gratuită.

facepainting 3

Best Dance

Uvertura Mall în colaborare cu Club Modas invită copii la un concurs de dans, sâmbătă, 30 mai 2015, începând cu ora 14:00, la etajul 4. Trupele de dansatori de la grădinițele antrenați și reprezentați de educatoare se vor întrece pentru câștigarea titlului de Best Dance.

Pentru a vă înscrie scrieți un e-mail la adresa clubmodas@yahoo.ro

Afis BestDance

Treasure Hunt

Uvertura Mall și Club Modas invită tinerii la un concurs de orientare și distracție, duminică, 31 mai, începând ora 18:00, prin tot Centrul Comercial. Prin această competiție se dorește stimularea simțului de orientare, perspicacitate și cultură generală al copiilor.

Pentru înscrieri trimite-ți un e-mail la adresa: clubmodas@yahoo.ro

Afis TREASURE HUNT

Antrenament public – Isshinryu

Duminică, 31 mai, începând cu ora 12:00, la etajul IV al Uvertura Mall Botoșani, botoșănenii sunt invitați să vizioneze și să participe la antrenamentul public a stilului de karate Isshinryu.

Karate Isshinryu este o școală clasică okinawiană de arte marțiale ce urmează atît spiritul cît și linia tehnică antică. Isshinryu conține o gamă foarte bogată de tehnici:

  • lovituri și blocaje cu mâinile și picioarele, proiectări, luxări, ștrangulări, luptă la sol,
  • acțiuni asupra punctelor slabe ale organismului uman (kyusho),
  • tehnici de mânuire a armelor , metode energetice și de respirație pentru relaxare și meditație.

Modalitățile de abordare a tehnicii și stilului Isshinryu

  • non-combat (numai kata și bunkai fără kumite / luptă ),
  • semi-contact (scolile americane in special)
  • full contact (Canada, Romania).

antrenament public

 

Zilele Copilului la Uvertura Mall

Pentru a marca Ziua Copilului într-un mod special, Uvertura Mall a pregătit 8 evenimente pentru cei mici și mari:

Facepainting, va începe de la ora 10:00 până la închiderea Mall-ului.

Spectacol de muzică populară, oferit de Școala Populară de Arte, începând cu ora 11:00, la etajul 4

Atelier de creat bratari din margele, în colaborare cu Asociația B-Right Media copii si tinerii vor învăța cum să creeze brățări din mărgele, începând cu ora 12:00, la etajul 3. Participarea este gratuită iar produsele finite vor fi vândute pentru a ajuta o familie nevoiașă din Botoșani.

Desene pe asfalt: De Ziua Copilului, Uvertura Mall, Asociația Poezia Muzicii și Asociația Culturala Fioravante invită toți copii la distracție și voie bună, începând cu ora 14:00, la ultimul etaj al parcării. Cele mai frumoase desene vor fi premiate cu vouchere la: Cine Grand Romania și Noriel.

Parada personajelor de basm – Începând cu ora 15:30 personajele din basmele românești și internaționale vor defila prin mall reamintind părinților de cele mai îndrăgite personaje din copilăria lor.

Atelier de origami: un al doilea atelier în parteneriat cu Asociația B-Right Media îl reprezintă confecționarea de origami, începând cu ora 15:00, la etajul 3. Participarea este gratuită iar produsele finite vor fi vandute pentru a ajuta o familie nevoiasa din Botosani.

FOTO MODAS: club MODAS organizează un atelier de fotografii pentru copii cu vârstele cuprinse între 6-12 ani. Copii vor invata sa fie fotomodel pentru cateva minute inspirati de un model de aceiasi varsta cu ei, Lucia Luca. Evenimentul va începe la ora 15:00, la etajul 4. Fiecare copil va pleca acasă cu propria fotografie.

pliant

Ziua copilului sarbatorită prind dans – Comunitatea de dans G-POWER invită copii și părinții să petreacă prin dans, începând cu ora 18:00, la etajul 4.

Afis

 

Concurs FIFA – 1 iunie 2015 – gratuit

În fiecare luni, începând cu orele 18:00, la Bamb Play (etajul 4) organizăm pentru botoșăneni concursuri de FIFA, cu premii și multă distracție.

fifa

Concurs Darts – Navia Cafe

Uvertura Mall și Navia Cafe invită amatorii și pasionații de darts la un concurs cu premii și distracție, luni, 1 iunie 2015, începând cu orele 18:00.

Participarea este gratuită.

darts2

Mini Miss și Mini Mister

Marți, 2 iunie 2015, la etajul 4, Uvertura Mall în colaborare cu Asociația Poezia Muzicii are pregătit pentru publicul botosanean o defilare de modă cu cei mai simpatici prichindei din Botosani. Hainele pe care le vor purta copii sunt marca Louise iar premiile sunt oferite de același magazin.

mini mis

Spectacol de păpuși – Elefănțelul Curios

Miercuri, 3 iunie, Uvertura Mall invită copii la un super spectacol de păpuși: Elefanțelul Curios.

Într-o vreme demult uitată, un elefănțel cu nasul scurt, extrem de politicos și curios, îi pune pe jar pe toți adulții respectabili din jungla africană.Întrebările sale, firești pentru vârsta sa, nu primesc niciodată răspunsul așteptat.

„Ce mănâncp crocodilul la micul dejun?” va fi motivul pentru care elefănțelul va hotărî să plece în lumea largă să-și caute singur răspunsul.

Cu un bagaj generos format din banane, pepeni și extrem de mult curaj, voioșie și curiozitate, micul elefant va avea parte de cele mai năstrușnice aventuri care îi vor schimba pentru totdeauna viața.

elefantelul

Summer Championship

Uvertura Mall și Chicago Club Darts & Billiards invită toți amatorii și pasionații de bilird, la concursul Summer Championship.

Concursul va fi în fiecare miercuri, începând cu orele 18:00 și va avea ca invitat special pe Babken Melkonyan care va face o demonstrații de biliard la nivel de competiție.

Premiile sunt în valoare totală de 5.000 de lei iar pentru a participa trebuie achitată o taxă de înscriere de 10 lei.

image1

Concurs de Go

Vineri, între orele 17:00-19:00, la etajul 4, invităm toți pasionații și profesioniștii de GO din Botoșani la un concurs cu premii.

GO este un joc strategic pentru doi jucători, avându-și originea în vechea Chină, între anii 2000 î.e.n și 200 î.e.n.

Din China, jocul de go a ajuns și în Japonia în secolul VII, unde a devenit un joc popular și important începând cu secolul XIII.

Eveniment este co-organizat împreună cu Club Modas.

go

Atelier de creat haine pentru păpuși

Sâmbătă, între orele 16:00-20:00, la etajul 4, avem pregătit pentru fetițe un atelier de creat haine pentru păpuși, cu participare gratuită. Materialele sunt oferite de către Perfect Size și designerul Mihaela Andornic.

Atelierul va fi susținut de către clubul MODAS.

 

Pentru mai multe informații contactați:

Răzvan Pascal

Specialist Marketing

Email: razvan.pascal@uverturamall.ro

Mobile: +40 756 015 411

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.