Spread the love
  • 25
    Shares

 

Un primar din județ a preluat parcă ideea GAL-ului Botoșani și a pus la cale un plan de sondare a populației din comuna pe care o conduce. Cătălin Rotundu va asculta personal problemele de care se vor plânge oamenii, în cadrul unor întruniri publice, la care vor participa mai toate autoritățile, și își va stabili prioritățile de investiții în funcție de acestea, premieră pentru comuna Dîngeni.

În zilele de luni și marți, 4-5 decembrie 2017, Primăria Dîngeni organizează ședința publică de consultare a cetățenilor pe teme de buget, investiții (drumuri, apă și canalizare), probleme sociale, situația învățământului din punct de vedere al relației de colaborare primărie-școală-părinți-elevi.

Vor fi prezenți în fața dumneavoastră toți reprezentanții compartimentelor active la nivel de primărie, specialiștii care activează în cadrul centrului Medico-Social Dîngeni (psiholog , asistenți medicali, asistenți sociali și îngrijitori la domiciliu), diector școală, șef de post, medic veterinar .

Vă rog să fiți prezenți în număr cât mai mare pentru a vă expune în mod civilizat problemele și părerile față de ceea ce nu funcționează așa cum ne-am dori, dar să luați cunoștință și despre toate serviciile pe care le oferă instituțiile din comună și în ce condiții (servicii sociale, medicale, evidență a populației, poliție locală).
Luni ora 13, sedinta publica in sat Iacobeni în incinta școlii din localitate!
Luni ora 14.30, ședință publică în sat Strahotin în incinta școlii din localitate.
Marți ora 13 , ședință publică în sat Hulub in incinta scolii din localitate.
Marți ora 14.30 ședință publică în sat Dîngeni în incinta școlii din localitate.

Vino și arată că-ți pasă de localitatea ta! Prezintă problemele și, de ce nu, propuneri prin care sa identificăm soluții realiste de rezolvare!”, a transmis Cătălin Rotundu, prin intermediul unei rețele de socializare.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171202_140906.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171202_140906-150x150.pngRoxana AiacoboaeiEvenimenteCatalin Rotundu,intruniri publice Dingeni,Primaria Dingeni,prioritati de investitii,sondarea populatiei
  Un primar din județ a preluat parcă ideea GAL-ului Botoșani și a pus la cale un plan de sondare a populației din comuna pe care o conduce. Cătălin Rotundu va asculta personal problemele de care se vor plânge oamenii, în cadrul unor întruniri publice, la care vor participa mai...