Un om, o poveste, un vis

Un-om-o-poveste-un- vis

Bună, numele meu este Onisim Lungu și am onoarea să vă prezint o inițiativă pe care am pornit-o prin intermediul unei pagini de facebook intitulateUn om, o poveste, un vis . Incepând de astăzi vom aduce în atenția dumnevoastră în fiecare sfârșit de săptămână exemple de oameni care și-au spus: „vrem mai mult”.

Plictiseala este o stare a minții care domina generația nostră, stare pe care încercam să o ascundem prin diferite activități care ne sunt mai mult sau mai puțin utile, nouă cât și societații. Deseori, această stare de non-activitate, duce la un caracter vicios, dezorientat și autodistrugător.

În această idee, am pornit această inițiativă. Vrem să inspirăm si să provocăm oamenii să acționeze, să contribuie mai întâi puțin și apoi tot mai mult la bunăstarea generală a familiei, cea personală, cea a societății și,…dece nu, a întregii planete. Pentru că majoritatea dintre noi am auzit destule în viața asta, avem cunoștință despre multe lucruri, dar totuși nu actionăm, ne este greu sa ieșim din zona de confort, am ales să inspirăm oferind exemple. Exemplele vii sunt incontestabile, ele ne arată că se poate. Oameni care au o poveste sau oameni care au reușit ceva nobil, indiferent ce înseamnă acel ceva.

Experiența deosebită a unui om reprezintă o bogăție, nu doar pentru el, ci și pentru cei care se identifică cu trăirile sau ideile acestuia. Avand ferma convingere ca noi oamenii ne influențăm reciproc atunci când facem schimburi de idei, simțiri, visuri sau experiențe, vrem „împreuna” sa contribuim la îmbogățirea acestei pagini de facebook.

Cum putem face asta?

Mulți dintre noi cunoastem personal oameni care au o poveste cutremurătoare, au realizat ceva unic, sunt fideli aspirațiilor lor mari, au un talent nemaintâlnit sau din orice alt motiv ar putea să ne inspire si sa ne imbogateasca.

Dacă te numeri printre cei care cunosc o asemenea persoană, noi te rugăm sa ne contactezi cu un scurt rezumat despre persoana în cauză, să ne scrii ce o face diferită, apoi noi te vom contacta pentru detalii.
Postările noastre vor fi atât sub formă de articole câtși sub formă de inverviuri scrise sau înregistrate video.

 

Asteptăm mesajele voastre la adresa de mail:

unomopovesteunvis@yahoo.com

sau direct pe Facebook in forma unui mesaj privat.

http://www.facebook.com/pages/Un-om-o-poveste-un-vis/541729399180078

 

Va multumesc in numele echipei!

~Onisim Lungu~

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.