Un nou salon de tatuaje se deschide luni la Botoșani

un-nou-salon-de-tatuaje-se-deschide-luni-la-botosani

Noul salon de tatuaje ce propune un concept îndrăzneț se deschide la Botoșani, luni 4 aprilie 2016 și vă propune adevărata artă regăsită cu mult curaj în acest domeniu!

Dacă în toamnă am fost luați prin surprindere odată cu deschidere unui salon de tatuaje la noi în oraș, botoșanenii vin cu planuri mărețe și anul acesta. De această dată, se deschide un nou atelier dedicat modificărilor corporale prin tatuaje, însă cu un concept mult mai îndrăzneț decât cel al unei simple afaceri.

Astfel, proprietarul noului salon, Gabriel Saucă, declară pe site-ul său că este un artist cu adevărat pasionat, pe care îl impolsionează visul de a aduce adevărata artă în Botoșani prin ceea ce face.

Pe lângă experiența vastă în domeniu, numărul mare de lucrări denotă profesionalismul în toate subgenurile acestui tip de artă, de la tatuajele clasice,  la cele moderne, realiste sau artistice, alb-negru si colorate. De asemenea, siguranță este garantată de îndeplinirea tuturor normelor sanitare autentificate de autorizațiile obținute, conforme legii.

Mai multe detalii, găsiți pe site-ul asociat salonul „Black Heaven Tattoo” link AICI, sau direct la sediul din Strada George Enescu, nr. 27, vis-a-vis de statia de taxiuri din Capăt 1. Programul de funcționare este de luni până vineri, de la orele 12 la 18, iar în zilele de sâmbătă și duminică doar cu programare în prealabil, numărul de telefon pentru contact este  0742 465 081.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.