Un motanel infrigurat are nevoie de un camin iubitor!

Un motanel infrigurat are nevoie de un camin iubitor!

Dupa primele ninsori mai serioase din iarna asta, insotite dupa cum bine stim de un ger de – 6 grade ziua, si probabil mult mai putine noaptea, am gasit in parcarea de la Kaufland un motanel inghetat de frig, asezat pe o gura de canal. Isi bagase atat de tare labutele printre gratiile ei, ca sa se incalzeasca, incat era aproape blocat acolo. Masinile ar fi putut sa-l calce oricand, pentru ca era intr-o zona cu circulatie intensa, dar se apre ca a avut noroc si a fost ocolit de ele.

Motanelul a facut asadar o vizita la medic, unde I s-a spus ca va deveni un motan puternic si de toata frumusetea, apoi a fost deparazitat intern si extern. El are blanita tigrata, cu un desen foarte frumos pe spate, o coada groasa si ochii rotunzi si apropiati, dandu-i o expresie uimita foarte dragalasa.

La inceput s-a temut de oameni, pentru ca probabil a fost nascut si crescut pe strada, dar asta nu l-a impiedicat sa isi dea seama din prima clipa ca nevoile firesti se fac doar la ladita cu nisip. Este foarte educat, sfios dar si foarte jucaus. Desi nu are inca incredere in oameni si a suferit mult pe strazi da semne ca va deveni un prieten plin de energie, jucaus, dar si ascultator pentru cei care vor dori sa-I ofere o familie.

Daca doriti sa ii oferiti un adapost calduros si iubitor motanelului va rog sa ma contactati la e-mail-ul: xxx_yyysilence@yahoo.com . Daca doriti il pot steriliza inainte de adoptie.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.