Spread the love
O asociație din Botoșani deschide un atelier inedit în Săptămâna Națională a Voluntariatului. 
Asociația culturală Vis de Artist, în parteneriat cu Cercul Militar Botoșani organizează duminică, 20 mai, manifestarea intitulată „Alternative în muzică”.
Atelierul va fi susținut de prof. dr. Cătălina Constantinovici și prezintă, în mod interactiv, opțiuni de accesare a muzicii de către oricine iubește această artă. Fiind destinat persoanelor de orice vârstă, atelierul muzical este deschis copiilor, părinților, bunicilor, iubitorilor de muzică și de frumos. 

Intrarea este liberă, dar accesul în sală este permis doar celor care se înscriu la atelier pentru a fi participanți activi. Pentru înscriere, doritorii sunt invitați să trimită un mesaj la adresa visdeartist@yahoo.com sau pe facebook, către pagina Vis de Artist –https://www.facebook.com/visdeartist2007/, în care să-și menționeze numele și vârsta.

Acțiunea se încadrează în proiectul „Comunică prin artă”, derulat de Asociația culturală „Vis de Artist” din 2009.
Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/05/afis-POZA-1024x725.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/05/afis-POZA-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiLocaleAsociatia Vis de Artist,atelier,local,muzica,Saptamana Nationala a Voluntariatului
O asociație din Botoșani deschide un atelier inedit în Săptămâna Națională a Voluntariatului.  Asociația culturală Vis de Artist, în parteneriat cu Cercul Militar Botoșani organizează duminică, 20 mai, manifestarea intitulată „Alternative în muzică”. Atelierul va fi susținut de prof. dr. Cătălina Constantinovici și prezintă, în mod interactiv, opțiuni de accesare a muzicii...