Un afacerist din Botoșani cere limitator de viteză pe Cuza-Vodă, „o pasarelă pentru cei care vor să iasă în evidență”!

Patronul unuia dintre cele mai atractive localuri pentru tineri din municipiu cere limitator de viteză pe Cuza-Vodă, mai exact pe sectorul cu regim de circulație în sens unic. Motivul principal pe care îl invocă este că strada „este folosită ca pasarelă pentru cei care vor să iasă în evidență”. 

Francesco Magaldi, managerul general al Facefood, a depus o a doua cerere la Primărie pentru instalarea unui limitator de viteză în zona lui de activitate. Prima cerere a fost respinsă și chiar, după spusele lui, ironizată. „Prima oară mi s-a râs în față, spunând că ei nu au bani pentru așa ceva. Deși investiția nu este mai mare de 2000„, a subliniat acesta pe o rețea de socializare.

Afaceristul trage un semnal de alarmă cu privire la comportamentul de la volan al tinerilor botoșăneni. „Cuza-Vodă vine folosită ca pasarelă pentru cei care vor să iasă în evidență. Probabil cineva din lista mea se va supăra, însă viața noastră trebuie să aibă mereu prioritate„, explică Francesco Magaldi.

Sectorul de sens unic al străzii Cuza-Vodă este, de regulă, aglomerat în ceasuri de noapte. Pe o distanță de mai puțin de 150 de metri există 5 localuri, dintre care Grand-Irish Pub și Facefood adună cei mai mulți oameni (mai ales tineri) în stradă.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.