Spread the love

trilogia-stapanul-inelelor-jumatate-de-pret-uvertura-mall

Promoțiile la cărți nu au fost niciodată mai tentante în Botoșani iar perioada este cum nu se poate mai potrivită. La etajul 3 al mall-ului librăria Alexandria a pregătit pentru această perioadă promoții de carte incredibile, cum numai aici pot găsi pasionații de lectură din Botoșani.

Târgul de la parterul Uvertura Mall propune o gamă foarte diversificată de mărțișoare tradiționale, însă și cărțile pot fi mărțișoare și cadouri potrivite mai ales că prețurile sunt atât de avantajoase.

Trilogia ”Stăpânul inelelor” este la jumătate de preț până pe 15 martie. Pentru cărțile pentru copii ”Geronimo Stilton” plătești două și primești trei. Mai mult, seria de autor Tom Ckancy și toate cărțile din colecțiile ”Pentru tine” și ”Romance” sunt reduse cu 20%.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/03/trilogia-stapanul-inelelor-jumatate-de-pret-uvertura-mall.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/03/trilogia-stapanul-inelelor-jumatate-de-pret-uvertura-mall-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleAlexandria,Alexandria Librarii,Botosani,Geronimo Stilton,mall,promotii,Stapanul inelelor,Tom Ckancy,Uvertura Mall
Promoțiile la cărți nu au fost niciodată mai tentante în Botoșani iar perioada este cum nu se poate mai potrivită. La etajul 3 al mall-ului librăria Alexandria a pregătit pentru această perioadă promoții de carte incredibile, cum numai aici pot găsi pasionații de lectură din Botoșani. Târgul de la parterul...