Trenul estival Botosani- Constanta- Mangalia va face primul traseu pe 17 iunie

CFR Calatori a pus la dispozitie in sezonul estival in acest an 48 de trenuri (24 Rapide, 14 Accelerate si 10 Personale), care vor asigura legatura directa intre principalele orase din tara si litoralul romanesc.
Acestea vor pleca din Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Calarasi, Buzau si Medgidia, scrie NewsIn.

De asemenea, in perioada estivala 17 iunie – 26 septembrie 2010, trenurile care circula in prezent pana la/de la Constanta vor fi prelungite pana la/de la Mangalia, deservind astfel statiunile de pe litoral, iar trenurile suplimentare care vor asigura legatura intre litoral si principalele destinatii din tara, vor fi introduse in circulatie treptat.

Calatorii ca pot beneficia de ofertele comerciale care acorda reduceri la transport. Astfel, „Minigrup 2 – 5” este destinata celor care calatoresc in grupuri mici (de 2 – 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10% si 25%. „Cartea VSD” (vineri, sambata, duminica) este valabila in week-end, cu reduceri intre 25 % si 60%, iar „biletul dus-intors” ofera o reducere de 10% . De asemenea, CFR Calatori face reduceri intre 5-13% la achizitionarea biletelor cu anticipatie.

Trenul estival va pleca pentru prima data din staţie pe 17 iunie si va opri in toate staţiunile de pe litoral. Acceleratul va funcţiona pana pe 26 septembrie.

Sursa: www.9am.ro

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.