Au loc ultimele organizări pentru September Fest. Manifestarea va fi organizată în Centrul Vechi, în perioada 8-10 septembrie şi va presupune, ca şi în ceilalţi ani, o parte muzicală asigurată de artişti locali şi naţionali, și una culinară, completate de un parc de distracţii pentru copii şi tineri.

 

Viceprimarul Cosmin Andrei a anunţat că poartă discuţii cu Laura Lavric, DJ Project, Ioana Ignat, Randi şi Spitalul de Urgenţă, artişti cu care vor fi semnate contracte în aceste zile. Totodată, un alt artist naţional cu care organizatorii festivalului negociază este Adrian Enache, artist mult îndrăgit de catre botoșăneni.

 

Tot în perioada 8-10 septembrie, începând cu orele 18.30, Filarmonica Botoşani va susţine concerte pe Pietonalul Unirii. Repertoriul stabilit de conducerea filarmonicii este unul special și de largă circulație.

 

Edilii dispun pentru September Fest de un buget de 50.000 lei, bani alocaţi din bugetul local. Precum la Zilele Oraşului, municipalitatea colaborează cu un agent economic botoşănean, care va suporta o parte din cheltuielile generate de organizarea September Fest, potrivit Monitorul de Botoșani.

http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170830_143502.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170830_143502-150x150.pngRoxana AiacoboaeiConcerteEvenimenteInformatii UtileLocaleBotosani,eveniment,September Fest
Au loc ultimele organizări pentru September Fest. Manifestarea va fi organizată în Centrul Vechi, în perioada 8-10 septembrie şi va presupune, ca şi în ceilalţi ani, o parte muzicală asigurată de artişti locali şi naţionali, și una culinară, completate de un parc de distracţii pentru copii şi tineri.   Viceprimarul Cosmin Andrei...