Transport de ţigări de contrabandă interceptat de poliţiştii de frontieră la Vârfu Câmpului

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism Dacia în care se aflau 5.000 pachete de ţigări de contrabandă, cu timbru de acciză R. Ucraina.

În data de 16 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări. În jurul orelor 10.50, pe comunicaţia Vârfu Câmpului-Dorohoi, lucrătorii noştri au oprit un autoturism marca Dacia, condus de Ionel A., în vârstă de 46 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, a fost descoperită în portbagaj şi pe bancheta din spate, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări, marca Monte Carlo, cu timbru de acciză R. Ucraina. Bărbatul a declarat că a achiziţionat ţigaretele de la o persoană, cu cetăţenie ucraineană, din localitatea Talpa cu scopul de a le comercializa în oraşul Dorohoi.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, Ionel A. fiind fost reţinut pentru 24 de ore.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 45.208 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în valoare de 8952 lei a fost indisponibilizat.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.