Spread the love
  • 15
    Shares

Având în vedere că, în ultima vreme, alarmele de pestă porcină se înmulțesc, Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Botoșani pregătește un exercițiu de simulare a situației, precum și un eveniment de informare a maselor. 

În data de 21 iunie a.c., DSVPSA Botoșani  va organiza un exercițiu de simulare Pestă Porcină Clasică. Evenimentul va avea loc la sediul organizației, începând cu ora 09:30. Orarul cuprinde o parte teoretică, precum și una practică desfășurată în localitatea Vlădeni, într-o fermă comercială de creștere a porcilor.

La exercițiu vor participa prof. dr. Savuta Gheorghe (Facultatea de Medicină Veterinară din lași), reprezentanți ISU Botoșani, reprezentanți Instituția Prefectului Botoșani, oameni ai Primăriei Vlădeni, toți medicii concesionari din județ, precum și reprezentanți ai DSVSA Botoșani.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/06/IMG_20180618_114950.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/06/IMG_20180618_114950-150x150.pngRoxana AiacoboaeiInformatii UtileLocaleDSVSA Botoșani,exercitiu,ISU Botosani,medici veterinari,pesta porcina,simulare
Având în vedere că, în ultima vreme, alarmele de pestă porcină se înmulțesc, Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Botoșani pregătește un exercițiu de simulare a situației, precum și un eveniment de informare a maselor.  În data de 21 iunie a.c., DSVPSA Botoșani  va organiza un exercițiu de simulare...