Toastmasters Botoşani a evaluat discursurile celor mai influenţi oameni de afaceri din România

toastmasters-botosani-evaluat-discursurile-influenti-oameni-afaceri-din-romania

În cadrul celui mai cunoscut eveniment de afaceri din Moldova, membrii Toastmasters Botoşani au fost evaluatori de discurs. Evenimentul s-a desfăşurat în Iaşi, la Centrul de Conferinţe Palas în perioada 1 – 2 iulie 2015.

Toastmasters România a fost invitat special al evenimentului, rolul membrilor prezenţi fiind de a evalua discursurile invitaţilor. Aceste evaluări au rolul de a oferi feedback constructiv vorbitorilor pentru a-i ajuta să-şi îmbunătăţească abilităţile de vorbit în public. Gazdele evenimentului au fost Mihaela Tatu şi Călin Iepure, membri Toastmasters. Printre invitaţii evenimentului s-au numărat Marius Ghenea sau Dragoş Anastasiu. Lista completă a vorbitorilor se găseşte pe pagina evenimentului.

Din partea Toastmasters Botoşani au fost 4 membri, printre care preşedintele, vicepreşedintele pe educaţie şi vicepreşedintele pe relaţii publice. Aceştia au făcut echipă cu alţi membri Toastmasters din Iaşi, Cluj, Timişoara, Oradea şi Satu Mare.

Toastmasters Botoşani s-a deschis în aprilie 2015. Întâlnirile clubului din Botoşani se organizează încă din octombrie 2014 la Sala de Lectura a Bibliotecii judeţene „Mihai Eminescu” din Botoşani începând cu orele 19:00.

La intâlniri sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi de leadership, vorbit în public şi dezvoltare personală iar accesul este gratuit. Mai multe despre clubul din Botosani găsiţi pe Facebook.com/ToastMastersBotosani.

Despre Toastmasters:
Din 1924, Toastmasters International a ajutat oameni din toate categoriile sociale să devină mai încrezători în faţa unui public.
În programul Toastmasters membrii învaţă prezentând discursuri şi dezvoltându-şi abilităţi de leadership într-o atmosferă pozitivă şi prietenoasă. Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile pe baza unor manuale oficiale, fără un profesor. Într-o întâlnire obişnuită, membrii susţin discursuri pregătite dar şi improvizate.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.