Toamna s-a instalat în Botoşani. Vezi prognoza până la sfârşitul lunii octombrie (foto)

toamna-in-botosani-prognoza-sfarsitul-lunii-octombrie-foto

In urmatoarele doua zile vremea va fi calda, cu maxime termice care vor atinge, in medie, 20 de grade Celsius, apoi valorile diurne vor scadea spre 14-16 grade Celsius.

Ulterior, racirea vremii va continua, astfel incat, in zilele de 2 si 3 noiembrie, temperaturile maxime vor ajunge la valori medii de 12 grade, comparabile cu normele climatologice ale perioadei.

Minimele termice vor fi cuprinse, in medie, intre 6 si 10 grade, cu cele mai ridicate valori in noptile din intervalul 22 – 25 octombrie.

Vor fi conditii ca trecator sa ploua slab in zilele de 23 si 24 octombrie, precum si in intervalul 27 octombrie – 3 noiembrie. Primele ninsori sunt preconizate de la 1 noiembrie, la munte, iar dupa 20 noiembrie se vor extinde la nivelul intregii tari.

Toamna s-a instal confortabil in ultimile saptamani in municipiul Botosani. In continuare va prezentam cateva imagini si fragmente video cu orasul la mijlocul calendaristic al tomnei. Mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui articol de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-10-17 BT PARC si 2013-10-13 BT PARC NOAPTEA) de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.