Tinerii din Botoșani invitați în comunitatea ONU (UN Youth)

tinerii-din-botosani-invitati-comunitatea-onu-un-youth

Tinerii din Botosani care sunt interesați de promovarea şi încurajarea valorilor și activităților ONU în rândul comunității sunt așteptați în număr cât mai mare în data de 1 iunie 2015, începând cu ora 15.00, în Aula Magna a Colegiului A.T.Laurian la o prezentare a Asociației Tineretul ONU (UN Youth).

Reprezentanții Asociației, prin intermediului Board-ului Filialei Iași, vor susține o prezentare legată de posibilitatea extinderii activității printr-o sucursală în orașul Botosani. Prezentarea va fi susținută de Ovidiu Gherasim, Vicepreședinte Externe Filiala Iași.

Asociația Tineretul ONU din Romania a luat ființă acum 5 ani, anterior fiind cunoscută ca Asociația BISMUN și are în momentul de față mai multe filiale și cluburi naționale.

Cu parteneri precum Sistemul ONU din Romania, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Tineretului și Sportului, Fundația Konrad Adenauer, Universitatea din București, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și multi altii, acest ONG făcut de tineri pentru tineri cauta sa deschidă porțile și în Botoșani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.