Tineri rătăciti în padure, găsiți de pompierii botoșăneni

tineri-rataciti-in-padure-gasiti-de-pompierii-botosaneni

Doi tineri de 21, respectiv 23 ani, din Dolj si Ramnicu Valcea, care au gresit drumul in timp ce se deplasau pe directia Iasi – Suceava cu o autoutilitara de transport marfa, au fost gasiti de pompierii botosaneni intr-o padure de pe raza orasului Flamanzi, dupa doua ore de cautari.

S-a intamplat in noaptea de 27 spre 28 martie. Ajunsi in mijlocul padurii, la cca. 25 de kilometri distanta de drumul european 85 (localitatea Harlau), cei doi au sunat dupa ajutor. In sprijin le-au sarit un echipaj SMURD de la Harlau, precum si doua echipaje ale Inspectortului pentru Situatii de Urgenta “Nicolae Iorga” al Judetului Botosani.

Pompierii botosaneni au inceput cautarile dinspre Tudora, ajutati de padurarul din localitate. Dupa aproximativ doua ore, salvatorii au ajuns la cei doi, care erau foarte speriati. Alte trei ore s-au scurs pana cand pompierii au reusit sa ii scoata din padure, intrucat drumul era impracticabil din cauza precipitatiilor cazute in ultimele ore, fiind necesara tractarea autoutilitarei. La ora 05.00, cei doi au ajuns de la Harlau, la Botosani, iar de aici si-au continuat drumul spre Suceava.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.