Tigrişorul Pietrek vine duminică la Teatrul Vasilache

Tigrisorul-Pietrek-Teatrul-Vasilache-Botosani

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 8 martie a.c., de la orele 11:00 şi 12:30 la spectacolul „Tigrişorul Pietrek” după H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu.

Regia artistică Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Constantin Panaite. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Anamaria Chelaru, Ibica Leonte, Mihaela Ştempel, Florin Iftode şi Cristinel Onofrei.

Veţi vedea că puiul de tigru a fost pedepsit de Regele Tigrilor şi alungat din junglă. Deoarece este un fricos, Tigrişorul Pietrek îşi pierde dunguliţele. Aflaţi dacă îşi va recăpăta dunguliţele doar vizionând spectacolul.

Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor. Preţ bilet de intrare la spectacol este 7 lei. Informaţii şi rezervări la tel.: 0756084651 / 0231514353 / www.teatrulvasilache.ro.

Vă reamintim că la sfârşitul reprezentaţiilor din această duminică va avea loc festivitatea de premiere a concursului „Mărţişor pentru mama”, organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”.

Nu uitaţi:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani. Pentru această duminică sunt disponibile 20 bilete în aşteptare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.