Tigrişorul Pietrek revine duminică la Teatrul “Vasilache”

Tigrisorul-Pietrek-Teatrul-Vasilache-Botosani

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 8 noiembrie, de la orele 11:00 şi 12:30 la spectacolul „Tigrişorul Pietrek”, după H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu.

Regia artistică Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Constantin Panaite. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Aurica Dobrescu, Ibica Leonte, Mihaela Ştempel, Florin Iftode şi Cristinel Onofrei.

„Vă aşteptăm la teatru să urmăriţi călătoria Tigrişorului Pietrek, aventurile prin care trece şi lecţia de viaţă pe care o primeşte.
Veţi vedea că puiul de tigru a fost pedepsit de Regele Tigrilor şi alungat din junglă. Deoarece este un fricos, Tigrişorul Pietrek îşi pierde dunguliţele. Aflaţi dacă îşi va recăpăta dunguliţele doar vizionând spectacolul.” – au declarat reprezentantii teatrului.

Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor. Preţ bilet de intrare la spectacol este 7 lei. Informaţii şi rezervări la tel.: 0756084651 / 0231514353 / www.teatrulvasilache.ro.

Nu uitaţi:
Pentru copiii sau tinerii aflaţi în situaţii dificile puteţi achiziţiona, de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, „Bilete în aşteptare”. Pentru această duminică sunt disponibile 20 bilete în aşteptare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.