Ţigări de contrabandă transportate ascunse pe corpul unei femei

tigari-de-contrabanda-prut-confiscate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au depistat în trafic, într-un autoturism, o persoană care transporta mai multe pachete de ţigări de contrabandă ascunse pe corp. La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au găsit ţigări ascunse şi sub preşurile acestuia.

În data de 28 februarie a.c., în jurul orelor 11.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Dămideni, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Polonia, condus de cetăţeanul român Ştefan T., de 21 de ani, în care era pasageră Lăcrămioara B., de 21 de ani.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor şi a autoturismului a fost descoperită cantitatea de 6.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova dintre care 4080 ţigarete ascunse pe corpul pasagerei, având o valoare totală de 2.727 lei.

În urma cercetărilor a rezultat faptul că ţigările au fost preluate din localitatea Ştefăneşti şi urmau a fi comercializate în municipiul Iaşi.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar celor două persoane li s-a întocmit lucrare penala pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.