Spread the love

tigari-de-contrabanda-prut-confiscate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 3.160 ţigarete, ascunse în bagajele şi pe corpul unei femei.

În data de 14 februarie a.c., în jurul orei 12.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Lilia D., cetăţean R. Moldova, în vârstă de 41 de ani, pasageră într-un autoturism marca VW.

În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit ascunsă şi nedeclarată pe corp şi în bagajele personale, cantitatea de 3.160 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 356 lei, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/01/tigari-de-contrabanda-prut-confiscate.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/01/tigari-de-contrabanda-prut-confiscate-150x150.jpgOvidiuDiverseIncidenteInformatii UtileLocaleBotosani,contrabanda,contrabandisti,femei,frontiera,pachete tigari,politia de frontiera,Republica Moldova,Stanca,tigari
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 3.160 ţigarete, ascunse în bagajele şi pe corpul unei femei. În data de 14 februarie a.c., în jurul orei 12.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor...