Spread the love

ajofm-botosani-seminarul-oferta-formativa-imbunatatita-centre-eficiente-office

Pe 14 mai, la Hotel Rapsodia, va avea loc Conferinta Afaceri.ro Botosani, eveniment organizat de Arhipelago Interactive, APEC si Consiliul Judetean Botosani.

Intreaga comunitate de afaceri din Botosani are ocazia sa se intalneasca si sa dezbata teme de interes local: tendinte de piata si oportunitati de dezvoltare ale afacerilor locale.

“La Conferinta Afaceri.ro Botosani 2014 avem alaturi de noi oameni de afaceri cu experienta care ne vor oferi inspiratie si informatie privind modul in care afacerile locale se pot dezvolta” a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago.

Speakerii prezenti la aceasta editie sunt oameni de afaceri cu experienta si specialisti:
• Dana Ghinet – Manager Partener la Acces Project Investments,
• Valeriu Iftime – Presedinte Elsaco,
• Alexandru Lazescu – Analist economic,
• Gabriela Macoveiu – Director ADR Nord-Est,
• Rodica Lupu – Managing Partner Loop Operations,
• Catrinel Zaharia – Managing Partner MC Personal Training,
• Tudor Jijie – Director Executiv, Euroregiunea Siret-Prut-Nistru,
• Mihai Dumitriu – Manager de Proiect FiaTes,
• Iulian Basu – Consultant BusinessAngels.ro,
• Andrei Tabarcea – Consultant BusinessAngels.ro,
• Marius Alexa – CEO Arhipelago.

Programul evenimentului, informatii despre invitati si alte detalii depre Conferinta Afaceri.ro Botosani 2014 puteti afla accesand pagina web a conferintei.

Inscrierile la conferinta se fac accesand linkul http://goo.gl/HDpsbK. La acest eveniment nu se percepe taxa de participare. Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinte sau parteneriate, adresa de contact este evenimente@arhipelago.com.

Partenerii acestui eveniment sunt: Acces Project Investments, Elsaco, Boardmedia, Exonia, Autonom, Gramma Wines, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Economiaonline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro.
==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/ajofm-botosani-seminarul-oferta-formativa-imbunatatita-centre-eficiente-office.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/ajofm-botosani-seminarul-oferta-formativa-imbunatatita-centre-eficiente-office-150x150.jpgOvidiuDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleafaceri,Alexandru Lazescu,Andrei Tabarcea,APEC,Arhipelago Interactive,Botosani,Catrinel Zaharia,conferinta,Consiliul Judetean,Dana Ghinet,Gabriela Macoveiu,Iulian Basu,Marius Alexa,Mihai Dumitriu,oportunitati,Rodica Lupu,tendinte,Tudor Jijie,Valeriu Iftime
Pe 14 mai, la Hotel Rapsodia, va avea loc Conferinta Afaceri.ro Botosani, eveniment organizat de Arhipelago Interactive, APEC si Consiliul Judetean Botosani. Intreaga comunitate de afaceri din Botosani are ocazia sa se intalneasca si sa dezbata teme de interes local: tendinte de piata si oportunitati de dezvoltare ale afacerilor locale. “La...