Târgul ONG 2013 în competiţie pentru „Ţara lui Andrei”

imagini-Targul-ONG-Botosani-editia-a-II-a-2011

Un proiect depus în competiţia „Idei din Ţara lui Andrei” are nevoie de votul botoşănenilor pentru a deveni realitate. Este vorba despre proiectul „StrONG – Întărirea capacităţii ONG-urilor de la Botoşani”, depus în competiţie de Asociaţia B-Right Media şi care va fi implementat în parteneriat cu Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani şi Asociaţia Culturală „Vis de Artist”. Parteneriatul rămâne deschis pentru toate organizaţiile care doresc să se alăture.

Proiectul îşi propune dezvoltarea comunităţii botoşănene prin două acţiuni strategice. Prima este formarea reprezentanţilor ONG în domenii precum strângerea de fonduri, identificarea surselor de finanţare pentru proiecte de dezvoltare a comunităţii şi voluntariat. Această acţiune şi, în acelaşi timp, să le ofere botoşănenilor instrumente şi evenimente pentru a asigura transparenţa activităţii ONG-urilor – editarea unui Catalog ONG actualizat, realizarea unei platforme web pentru promovarea proiectelor botoşănene şi organizarea Conferinţei şi Târgului ONG-ediţia 2013.

Pentru a primi finanţare, proiectul are nevoie de votul publicului, în perioada 25 iunie – 8 iulie, la adresa http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-strong-intarirea-capacitatii-ong-urilor-de-la-botosani-id-428-cmsid-65.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.